EN NY STANDARD I BRANSCHEN
En enad HR-plattform

Tjänste- & Servicesektorn

Tjänst- och Service sektorn är den överlägset störa arbetsgivarna i Sverige. Många av tjänsterna utgår ifrån att man säljer en person som ska utföra en tjänst eller service hos en slutkund.
För att inte bli omsprungen av konkurrenter och sticka ut så kommer det krävas att man tänker hur man ska kunna digitalisera och innovera sin verksamhet. Rätt personlighet och attityd är förstås väldigt viktigt för en person som ska träffa andra människor.
Video och personlighetstester ger svar på många av dessa frågor innan man ens behöver titta på en CV vilket är det mest tidskrävande

Nå ut till fler
Vi erbjuder nya kanaler för er att kommunicera och nå nya målgrupper snabbt.
Skräddarsydda till era processer
Våra tjänster ska passa in i era processer och system. Låt oss hjälpa till och optimera er verksamhet.
Moderna lösningar
Våra lösningarna är i framkant i tiden och vi jobbar ständigt med att uppdatera dem.

Affärsnytta
Upplev framtidens profilplattform
För oss är er verksamhet det centrala och tillsammans ser vi över era processer och flöden för att optimera vår plattform till er verksamhet. Vårt mål är att ni får de tjänster som ni vill plugga in i era nuvarande processer och system för att få ut så mycket som möjligt av ert arbete av Pitchlers profilplattform.
För din verksamhet
Skräddarsydda HR-lösningar
Man kan köpa plattformen som en tjänst eller köpa en egen instans av plattformen som vi hjälper till med att komma igång med inne i er verksamhet där ägandeskapet förs över till er.
Vi bygger ständigt nya tjänster när vi ser kunders behov eller på uppmaning av våra kunder.

Trygghet
Hög standard på säkerhet
Våra utvecklare har lång erfarenhet av att integrera med andra system och bygga säker kod. Vi har alltid hög standard på säkerhet och person data. Du kan vara trygg med oss!
Prova oss
Vill du testa Pitchler redan idag? Inga problem, registrera ett konto och testa i 30 dagar!