EN NY STANDARD I BRANSCHEN
En enad HR-plattform

Vill ni har kontroll över era rekryteringar?

 

Idag i en allt snabbare verklighet är konkurrenskraften allt viktigare där de anställda spelar en än viktigare roll. I en tid när det är svårt att hitta rätt kandidater till rätt arbetsplats, när marknaden är dysfunktionell och när förväntningarna blir allt viktigare.
Det finns många olika sätt att hitta rätt personal idag och det blir allt viktigare att hitta rätt personlighet, attityd och kompetens på samma gång.
Kompetens går att utveckla men personlighet och attityd är svårare att förändra.

 

 

Idag så stannar man kortare på sina anställningar vilket ställer högre krav på att on-boarding processen för nyanställda blir allt viktigare, därför är det väldigt viktigt att få rätt förväntningar både från arbetsgivare och arbetssökande.

Nå ut till fler
Vi erbjuder nya kanaler för er att kommunicera och nå nya målgrupper snabbt.
Skräddarsydda till era processer
Våra tjänster ska passa in i era processer och system. Låt oss hjälpa till och optimera er verksamhet.
Moderna lösningar
Våra lösningarna är i framkant i tiden och vi jobbar ständigt med att uppdatera dem.

Affärsnytta
Upplev framtidens profilplattform
För oss är er verksamhet det centrala och tillsammans ser vi över era processer och flöden för att optimera vår plattform till er verksamhet. Vårt mål är att ni får de tjänster som ni vill plugga in i era nuvarande processer och system för att få ut så mycket som möjligt av ert arbete av Pitchlers profilplattform.
För din verksamhet
Skräddarsydda HR-lösningar
Man kan köpa plattformen som en tjänst eller köpa en egen instans av plattformen som vi hjälper till med att komma igång med inne i er verksamhet där ägandeskapet förs över till er.
Vi bygger ständigt nya tjänster när vi ser kunders behov eller på uppmaning av våra kunder.

Trygghet
Hög standard på säkerhet
Våra utvecklare har lång erfarenhet av att integrera med andra system och bygga säker kod. Vi har alltid hög standard på säkerhet och person data. Du kan vara trygg med oss!
Prova oss
Vill du testa Pitchler redan idag? Inga problem, registrera ett konto och testa i 30 dagar!