EN NY STANDARD I BRANSCHEN
En enad HR-plattform

Konsultmäklare


Det är allt viktigare att stå ut på marknaden för att kunna konkurrera. GDPR, föråldrade arbetssätt och IT-system har gjort att många behöver förnya sig för att båda hinna med och att kunna sticka ut i mängden.

 

Rätt personlighet och attityd är en nyckelfaktor om man snabbt ska passa in en ny verksamhet som konsult. Kombinationen av den sociala förmågan och kompetensen ger i många fall en lyckad affärer i längden.
Med hjälp av video så kan man överbrygga den första delen av on-boarding processen genom att kunden redan har träffat konsulten om än virtuellt i en video men ändå gjort det aktiva valet av personen.

 

Nå ut till fler
Vi erbjuder nya kanaler för er att kommunicera och nå nya målgrupper snabbt.
Skräddarsydda till era processer
Våra tjänster ska passa in i era processer och system. Låt oss hjälpa till och optimera er verksamhet.
Moderna lösningar
Våra lösningarna är i framkant i tiden och vi jobbar ständigt med att uppdatera dem.

Affärsnytta
Upplev framtidens profilplattform
För oss är er verksamhet det centrala och tillsammans ser vi över era processer och flöden för att optimera vår plattform till er verksamhet. Vårt mål är att ni får de tjänster som ni vill plugga in i era nuvarande processer och system för att få ut så mycket som möjligt av ert arbete av Pitchlers profilplattform.
För din verksamhet
Skräddarsydda HR-lösningar
Man kan köpa plattformen som en tjänst eller köpa en egen instans av plattformen som vi hjälper till med att komma igång med inne i er verksamhet där ägandeskapet förs över till er.
Vi bygger ständigt nya tjänster när vi ser kunders behov eller på uppmaning av våra kunder.

Trygghet
Hög standard på säkerhet
Våra utvecklare har lång erfarenhet av att integrera med andra system och bygga säker kod. Vi har alltid hög standard på säkerhet och person data. Du kan vara trygg med oss!
Prova oss
Vill du testa Pitchler redan idag? Inga problem, registrera ett konto och testa i 30 dagar!